Kongekilden buffet

Forretter

Rørt oksetartar
Spæde salater, syltet skalotter og peberrods mayo.

Håndpillede rejer
Grønne asparges, brunet smør, vinaigrette og brøndkarse.

Røget makrel
Let syltet sommergrønt og croutons.

Lakse ceviche
Råmarineret laks med spæde salater, rygeost, radiser og sprødt.

Perlehøne terrin
Syltet svampe, purløgs mayo og feld salat.

Grillet hummer *
Bagte sommerløg, creme fraiche, skovsyre og frise.

Hovedretter

Hvidvins dampet laks
Sauteret spinat, hollandaise og nye kartofler.

Farseret rødspætte
Brunet smør med kapers, citron og skalotter, nye kartofler og persille.

Grillet kalvefilet
Spæde gulerødder, kartoffel kompot, asparges crudite og rødvinssauce.

Skindstegt unghane
Saute på grønne asparges og ventreche, bagt spidskål og hønsesky.

Rosastegt oksemørbrad *
Grillet springløg, syltet dadeltomater, pommes fondant og marv sauce.

Helstegt hjortekølle
Pommes pure, bagte sommerløg, ribs, portvins sauce og brøndkarse.

Desserter

Vanille fromage
Hindbær & sprødt.

Nøddekurv
Sorbet, coulis og mynthe.

Jordbær grød
Flødeis rørt med brændt hvid chokolade.

Creme brulee
Vanille syltet rabarber og sorbet.

Fransk chokolade kage
Friske hindbær og vanille crème.

Franske oste
Hjemmelavet kompot og smørstegt rugbrød.

Natmad

Rød karry suppe
Kokosmælk, kylling, peanuts og koriander.

Charcuterie
Pølser, oste og specialiter serveret med hjemmebagt brød.

Sandwich med laks/kylling
Bacon serveret med sprød salat tomat, agurk og spirer.

Små lune frikadeller
Hjemmelavet kartoffelsalat og syltet argurk.

2 retter kr. 275,-
3 retter kr. 350,-
4 retter kr. 450,-

* På denne ret er der en merpris på 40 kr.

Kontakt Kongekilden