Kongekilden.dk
Koncerter

Benjamin Koppel ”Stjernejazz”

Kongekilden byder velkommen på den smukkeste scene i Dyrehaven nord for København.

Glæd jer til en musikalsk oplevelse og en udsøgt 3 retters menu.

Når Danmarks mest succesfulde og produktive saxofonist Benjamin Koppel stiller sig i spidsen for en veritabel allstar-gruppe af jazzmastodonter, så er der uundgåeligt en unik musikoplevelse i vente.

Den amerikanske stjernetrommeslager Peter Erskine, kendt fra så ikoniske grupper som "Weather Report", "Steps Ahead" og "Bass Desires" har for længst skrevet sig ind i historiebøgerne som en af de mest stilskabende jazztrommeslagere. Den amerikanske toppianist Kenny Werner voksede som musiker op sammen med vennerne John Scofield og Joe Lovano og er, ligesom disse jazzberømtheder, en af de mest virtuose og lyriske pianister på den internationale scene. Kontrabassist Johannes Weidenmueller er ligeledes en af New Yorker- scenens mest eftertragtede musikere, der udover at være underviser på bla. den fornemme Manhattan School of Music også er forfatter til en række uhyre succesfulde lærebøger om bla. polyrytmik.

De fire stjernemusikere får selskab af ingen ringere end en af Europas fineste sangerinder, vores egen Cæcilie Norby, der som en af de få Skandinaviske sangerinder virkelig har skabt sig en international karriere med bla. talrige udgivelser på så store pladeselskaber.


- 3 fantastiske retter
- Intimkoncert med Bejamin Koppel ”Stjernejazz”

Pris fra 720 kr.

Program Torsdag den 7/6-2018


Kl. 19.30 Velkomst
Kl. 19.30 - 22 Kongekilden kreere en udsøgt 3 retters menu
Kl. 22.00 Koncert Bejamin Koppel ”Stjernejazz”


Billetterne købes på: www.ticketmaster.dk

Min. aldersgrænse til dette event er 18 år. Kontakt os endelig hvis der skulle være spørgsmål til arrangementet.
Kontakt Kongekilden